Субота, 04.05.2024, 17:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2014 » Травень » 21 » Заключний концерт обласного-огляду-конкурсу
17:42
Заключний концерт обласного-огляду-конкурсу

20 травня у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбувся заключний концерт  традиційного обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності  професійно-технічних навчальних закладів Львівської області  "Творчості проміння золоте". 

Концертна програма пройшла на одному подиху.

Були представлені вокальний та інструментальний жанри, хореографія та художнє читання, звучали естрадні та народні пісні.

Чудовий естрадний весняний танець у виконанні танцювального коллективу "Ритм" розпочав багатожанрову концертну програму і налаштував глядачів на оптимістичний,  весняний настрій.

Весь зал співав з Наталією Таланчук, ученицею Львівського вищого професійного училища побутового обслуговування,  яка представила увазі публіки попурі на теми українських народних пісень.

Зачаровували своїм голосом Мікляшевич Тетяна (Погірцівське ВПУ), Завербний Степан, учень Угнівського аграрно-будівельного ліцею, який заспівав додатково пісню "Чорнобривці" для присутньої у залі мами та Мар'яна Герляк, учениця Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну, яка на Всеукраїнському конкурсі  "Травневий зорепад"  ввійшла в першу десятку найкращих виконавців.

Оплески глядачів викликали виступи вокальної формації дівчат Погірцівського вищого професійного училища, інструментального ансамблю  "Чорнобривці" і запальні танці хореографічних ансамблів  Вищих професійних  училищ № 20 (м. Львів) та № 8 (м. Стрий),  Львівського вищого професійного училища побутового обслуговування, Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу, колективу "Пілігрим" Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту  та будівництва   м. Львова.

 

Надовго запам′ятаються виступи читців гуморесок Куніциної Марти (Львівське вище професійне художнє училище) та Журби Миколи (Новояворівське вище професійне училище), виконавців авторської пісні Зибкіна Іллі (Ставропігійське ВПУ м. Львова), Бучка Віталія (Погірцівське ВПУ), Карела Горвата (Стебницький професійний ліцей) і виступ Цюх Андріани з номером оригінального жанру, учениці цього ж училища.

Захоплено слухали читців поезії Віліну Шепітко з Львівського ВПУ ресторанного сервісу  та туризму і  Новаковського Івана  з ВПУ № 34 (м. Стрий).

Відвертий сміх у залі викликала жартівлива сценка "Козак" у виконанні юних акторів-аматорів зі Стрия (ВПУ № 34).

Завершився концерт нагородженням призерів обласного огляду-конкурсу грамотами та подарунками, більшість з яких були виготовлені руками юних майстрів  профтехосвіти для своїх друзів-переможців.

   

Переглядів: 852 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT