П`ятниця, 26.04.2024, 19:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2018 » Вересень » 27 » Палац молоді відчиняє двері
14:38
Палац молоді відчиняє двері

Палац молоді Львова відкритий для вас!

26 вересня двері для молоді відкрив

Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді

Розпочалось свято з представлення робітничих професій профтехосвіти Львівщини, які сьогодні для молоді гарантують високоплачувану роботу. Різнобарвна та багатопрофільна виставка професійних та художніх робіт учнівської молоді професійної та професійно-технічної освіти, з якою співпрацює палац, вабила гостей свята незабутніми композиціями з живих осінніх квітів, солодкою випічкою училищ кулінарного спрямування, чарівним одягом училищ швейного спрямування, художніми виробами з металу, дерева. Юні та дорослі гості свята брали участь у майстер-класах з кулінарного та перукарського мистецтва, флористики, виготовлення вітражів та прикрас, ремонту комп'ютерної техніки, художньої роботи з металом, ознайомитися з методичною літературою, виданою навчально-методичним відділом палацу.

Захоплено зустрічали присутні колекції, що демонструвались біля великого мозаїчного полотна Палацу: зачісок Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг – переможців обласних та міжнародних конкурсів "Стиль", "Кубок Карпат", "Галицький шлях", "Дівчина-перлина"; постижерних виробів учнів Вищого професійного училища № 29 м. Львова – переможців міжнародного конкурсу "Кришталевий янгол".

Львівське вище професійне училище побутового обслуговування представило колекцію чоловічого одягу "Андеркат" – переможців всеукраїнського конкурсу "Битва модельєрів – 2017" та колекцію "Moon light" - переможців всеукраїнського конкурсу легкої промисловості 2018 року "Прорив", розроблену для солістки та соліста Львівського національного академічного театру опери та балету імені С. Крушельницької.

Колекції вечірніх суконь "Жадор" та "Резонанс", переможців багатьох конкурсів "Битва модельєрів", представили учні Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну, за що були нагороджені одностайними бурхливими оплесками глядачів.

Талановиті учні Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг і Львівського вищого професійного училища комп'ютерних технологій та будівництва розважили гостей енергійними та мелодійними українськими піснями.

На екрані демонструвалися відеоролики з виступів колективів палацу на найкращих сценах Європи та світу.

У великій залі багословенням дітей Отцем Романом Прокопцем та духовним гімном України "Боже, великий єдиний" у виконанні Народної капели бандуристів "Львів’яни" розпочався великий концерт-звіт Палацу. З вітальним словом звернулася до присутніх директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій та виконуючий обов'язки директора палацу Олег Климович.

Діти, батьки та гості отримали естетичну насолоду від концерту, у програмі якого були запальні танці заслуженого ансамблю танцю України "Юність", Народного ансамблю танцю "Карпати", Народного ансамблю сучасного естрадного танцю "Ритми часу", Зразкового ансамблю сучасного танцю "Ритм", Народного вокального ансамблю "Дивоструни"та виступів окремих виконавців та вокальних ансамблів закладів професійної освіти: Меденицького професійного ліцею, Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг, Львівського вищого професійного училища комп'ютерних технологій та будівництва, вищого професійного училища № 29 м. Львова, Новояворівського вищого професійного училища. Зразковий театр-студія "Чарівна скринька" виставою єдиного на Львівщині дитячого театру тіней "Казка на ніч", за мотивами індійського епосу "Легенда про Рамаяму".

Коли велично зазвучала пісня "Небесна сотня України" у виконанні вокального тріо Львівського вищого професійного училища комп'ютерних технологій та будівництва, всі присутні у залі встали в знак пам'яті та пошани до загиблих молодих українців.

Показали свою творчість і ведучі концертної програми, солісти вокальної студії «NIKA MUSIC»: Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, Юрій Періг виконав арію Фігаро з опери Вольфганга Амадея Моцарта “Весілля Фігаро”, а лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Мигалатян Олександра заспівала пісню з репертуару Злати Огнєвич "Зозуля".

Хвилю емоційного піднесення створили виступи зірок української естради: Андріани та Василя Марущака - соліста гурту "Цвіт Кульбаби". Діти та дорослі дружно підспівували з глядацької зали зірковим гостям концерту.

Після концерту учасники та гості палацу ласували солодкими презентами, люб'язно спеченими учнями профтехосвіти нашого міста до Дня відкритих дверей Палацу.

   

Переглядів: 379 | Додав: Bаrt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT