Вівторок, 16.04.2024, 20:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2013 » Березень » 6 » КВК "Плекаймо мову, пісню та звичаї"
12:47
КВК "Плекаймо мову, пісню та звичаї"

 

       26 лютого 2013р. у великому залі Палацу відбувся традиційний конкурс веселих  та кмітливих на тему: "Плекаймо мову, пісню та звичаї”, присвячений Міжнародному Дню рідної мови  серед учнівських команд ПТНЗ м.Львова.

  Команда "Варшавський квартал" Ставропігійського професійного ліцею найкращою була в конкурсі "Веселі сценаристи", в якому команди мали придумати власний сюжет  на уривок з відомого мультфільму "Пінгвіни Мадагаскар" і озвучити його персонажів.   Це домашнє завдання стало найвеселішим конкурсом КВК.

 А в мовній розминці "Слово до слова зложиться мова" учасники конкурсу мали змогу поглибити та розширити свої знання про мову та мовлення,  випробувати свої сили у різних мовних вправах: "Справжній галичанин", "Українські чистомовки", "Асоціації".

 Найінтригуючим  конкурсом стало змагання капітанів, які в яскравій формі продемонстрували свої  комунікативні здібності, де перемогу виборов капітан команди "Новий день" ЛВПУ дизайну та будівництва -Олег Цопа.

                                                          

         Команда "Фіцигерки" запам’яталась глядачам своєю незвичною назвою, яка означає "кокетки", неповторним стилем, який відповідав назві. Протягом всієї конкурсної програми команда творчо презентувала кравецький професійний напрямок свого навчального закладу – Львівського професійного ліцею.


       Журі  конкурсу, як учні ПТНЗ м.Львова, так і досвідченні працівники ПТНЗ, серед яких призер конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика (ІІ місце), Боднарчук Христина - студентка ІІ-го курсу ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму, оцінювали виступи команд не традиційною бальною системою, а за допомогою… усмішок -"смайликів”!

    У "запеклій" боротьбі переможцем стала команда "Варшавський квартал" Ставропігійського ПЛ, капітан – Мар’яна Гошовська.

                                                        

 

 

 

 


Переглядів: 1282 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT