П`ятниця, 26.04.2024, 20:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2015 » Вересень » 16 » Літературно-музична творча зустріч "Ранок мого життя"
15:33
Літературно-музична творча зустріч "Ранок мого життя"

Тепла осіння погода, яка після похмурих, направду осінніх днів раптом порадувала львів'ян, принесла часточку тепла і у велику залу Львівського державного Палацу естетичного виховання учнівської молоді та сприяла  творчому піднесенню учасників зустрічі  талановитих  учнів професійно-технічних навчальних закладів Львівської області, котрі пишуть поезію, прозу, музику  з поетами та бардами нашого міста.

Запрошені гості - члени  Львівського відділення  спілки письменників України  Марія  Людкевич та Людмила Пуляєва,  автори  і  виконавці своїх пісень Вікторія Бондаренко та Анна Маякова створили атмосферу довірливого спілкування, яка сприяла розкутості дітей. Вони сміливо ділилися своєю творчістю, виносили на розсуд глядачів власні вірші та пісні.

Переможцям обласного конкурсу літературної творчості "Золоте крило – 2015"  були вручені збірочки авторських  творів "Ранок мого життя", названі як і одноіменний цикл поезії Вікторії Кулиняк, учениці  Художнього професійно-технічного училища імені Й. Станька  смт. Івано-Франкового  Львівської області.

Розширенню знань  учнів про жанр авторської (бардівської)  пісні сприяв показ відеороликів з виступами "класиків" жанру.

Тепла  атмосфера, яка панувала в залі сприяла сміливим спонтанним, непередбаченим сценарієм  виступам автора віршів Юрчак Людмили, учениці Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу; авторів віршів та музики; Когута Петра, учня Стрийського вищого професійного училища № 34, барда, який виконує пісні у стилі РЕП; Кузимко Ольги  з Бориславського професійного ліцею, котра не лише читала свої вірші, а й співала їх, акомпануючи собі на піаніно; Некрашевича  Степана, який  заспівав свою ліричну пісню  під акомпанемент гітари.

Загалом, було враження, що у залі вкотре зібралися в тісному колі друзі та однодумці.

Всі присутні у залі діти зустрінуться незабаром на обласному фестивалі авторської (бардівської) пісні "Сонячний зайчик".

 

       

Переглядів: 431 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT