Четвер, 25.04.2024, 04:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2019 » Січень » 29 » Обласний семінар крівників літературно-драматичних гуртків закладів професійної освіти Львівської області
15:37
Обласний семінар крівників літературно-драматичних гуртків закладів професійної освіти Львівської області

Творче навчання педагогічних кадрів.

На базі Міжрегіонального вищого училища автомобільного транспорту та будівництва відбувся щорічний семінар-практикум керівників літературно-драматичних та літературних гуртків закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівської області. Тема семінару - "Специфіка роботи режисера над літературно-музичною композицією та театралізованим дійством".

Творча зустріч розпочалась зверненням адміністрації училища до учасників семінару з вітальним словом. Про підсумки роботи театральних гуртків закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівської області у 2018 році та планові завдання на 2019 рік розповіла заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді Ольга Жилевич. За численними проханнями керівників гуртків навчальних закладів на семінарі традиційно радо вітали викладача-методиста театральних дисциплін Львівського коледжу культури і мистецтв Світлану Бельченко. Вона виступила з надзвичайно змістовною та цікавою доповіддю "Робота режисера над літературно-музичною композицією ". Виступ супроводжувався показом мультмедійних літературно-музичних композицій: "Сова" за твором Т. Г. Шевченка, "Мамо, я тебе люблю" - творчою інтерпретацією сценарію С. Бельченко до Дня Матері.

Керівник театрального гуртка МВПУ автомобільного транспорту та будівництва Оксана Бачинська у креативний спосіб розповіла про роботу режисера з учасниками театралізованого дійства та провела майстер-клас. На завершення семінару-практикуму всі учасники та запрошені переглянули міні-виставу "Різдвяна казка" у виконанні молодіжного театру "Образ" Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва. Учні та викладачі- учасники дійства створили чарівну атмосферу Різдвяної казки, перенесли глядача у світ добра, любові та дива Народження Ісуса Христа. Бельченко С. В. високо оцінила режисерський задум керівника гуртка, акторську гру учнів та музичний супровід вистави.

Керівники літературно-драматичних гуртків обмінювались досвідом, висловлювали свої враження та творчі побажання. Загалом зустріч була насиченою та динамічною.

 ,,

 

Переглядів: 271 | Додав: Bаrt | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT