Субота, 20.04.2024, 13:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2014 » Червень » 24 » Перемоги вихованців у Міжнародних фестивалях та конкурсах
11:16
Перемоги вихованців у Міжнародних фестивалях та конкурсах
Львівський державний Палац естетичного виховання учнівської молоді звітує про перемоги, отримані вихованцями
 у Міжнародних фестивалях та конкурсах

            Зразковий  театр-студія "Чарівна скринька" 27-30 травня у м. Кросно (Польща) на XXXII Міжнародному фестивалі  дитячих театральних колективів  "Puchar usmiechu", здобув приз   за добір музики до вистави "Інша".               

               З 5 по 8 червня 2014 року відбувся Міжнародний фестиваль «Ритми і танці народів світу» в Villa Park Васермана в Монтелло, В ньому брали участь фольклорні групи з Камеруну, Бангладеш, Індії, Філіпін, Марокко, Нігерії, Албанії, України.

             Україну на фестивалі представляв Заслужений ансамбль танцю України «Юність» разом з Заслуженим артистом України, депутатом обласної ради Остапом Стахівим. Концерти відбулися 7 та 8 червня.

            У сольних виступах ансамбль "Юність" продемонстрував свою танцювальну професійну майстерність та хореографічні навики, а також складні технічні елементи хореографічного мистецтва. Глядачам було продемонстровано танцювальні номери різних регіонів України. Яскраві костюми та весела, запальна музика українських танців заполонили весь зал.

            У м. Сейни (Польща) 9-15 червня  відбувся XXIII Міжнародний фестиваль дитячих та молодіжних колективів "Baltic Satelid".

            Зразковий  театр-студія "Чарівна скринька" Палацу здобув кілька нагород:                     дитяча група – гран-прі та 3 місце за виставу "Інша",                                                                                    старша група – Гран-прі та 2 місце за виставу "Шість струн" за мотивами поезії Федеріко Гарсіа Лорки.

            14 -15 червня 2014 року у м. Вербас (Автономний край Воєводине, Сербія) відбувся ХІ фестиваль української культури "Калина", організатором якого є Національна рада української національної меншини Сербії.

          У рамках фестивалю відбулись виступи вокально-хореографічних колективів. Львівщину представляв Заслужений ансамбль танцю України "Юність" Львівського державного палацу естетичного виховання учнівської молоді. Місцевій громаді та колективам інших міст Сербії ансамбль представив сольний концерт з композицій різних регіонів України.

         Також у фестивалі брала участь офіційна делегація Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації на чолі з депутатами обласної ради Тарасом Курчиком та Остапом Стахівим, який також виступив у художній частині програми зі своїми піснями.

Переглядів: 468 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT