Середа, 01.05.2024, 23:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Палац естетичного виховання учнівської молоді
Головна » 2015 » Жовтень » 28 » Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-майстерня авторської (бардівської) пісні "Сонячний зайчик" у місті Запоріжжя
08:23
Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-майстерня авторської (бардівської) пісні "Сонячний зайчик" у місті Запоріжжя

Молоді автори-барди, переможці обласного фестивалю авторської (бардівської) пісні, який відбувся у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді, побували на Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-майстерні авторської (бардівської) пісні "Сонячний зайчик" у місті Запоріжжі.

Головна мета фестивалю – навчання. Учасники не лише демонстрували свої досягнення, але й протягом трьох днів з  ранку до вечора навчалися: найкращі педагоги України проводили заняття з режисури пісні, акторської майстерності, вокалу, гітарного акомпанементу, поезії тощо. Юні учасники фестивалю знайомились з творчістю знаних майстрів жанру з Києва, Запоріжжя, Сум. Географія фестивалю була, як ніколи, широкою: Слав’янськ і Львів, Артьомівськ і Хмельницький, Харків і Київ, Запоріжжя і Полтава, Дніпропетровськ і Суми. Ось де не на словах, а на ділі дуже органічно втілилося в життя гасло "Схід і Захід разом".

Юні автори Львівщини вперше взяли у фестивалі участь. І з першого разу – успіх! Веклич Віталій, учень Вищого професійного училища № 71 міста Кам'янка-Бузька та Квітко Святослав з Миколаївського професійного ліцею здобули звання призерів фестивалю у номінації "Патріотична пісня", заспівавши у дуеті написану Віталієм Векличем пісню "Вірність  Україні".

Мацібора Дмитро, учень Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг та Некрашевич Степан, учень Львівського вищого професійного училища побутового обслуговування, здобувши неоціненний досвід та прагнення участі в наступних фестивалях, привезли з фестивалю сертифікати та дипломи учасників. 

Родзинкою фестивалю була моновистава талановитого київського актора Петра Миронова "Чорний птах з білою ознакою", присвячена великому поету і патріоту України Василеві Стусу.

    

Переглядів: 435 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

by BaRT